Outplacementforløb

​Er din virksomhed i den svære situation at være nødt til at opsige medarbejdere er et outplacement forløb et meget godt tilbud for den opsagte.

 

Hvis I ønsker en neutral konsulent til at bistå ved opsigelsen til støtte for de opsagte, kan jeg tilbyde at være til stede.

Hjælp til i alle jobsøgningsfaser

Faser i outplacement forløb
  • Fokus på den opsagtes mentale tilstand
  • Afklaring af værdier
  • Afklaring af match af stillinger og virksomheder
  • Afklaring af kompetencer
  • Succeshistorier: “fisk i vandet”
  • Livshjul
  • Hjælp til opbygning af CV
  • Hjælp til ansøgning
  • Hjælp til søgning af stillinger
  • Forberedelse til interview og samtaletræning

Når drømmejobbet er landet, har kandidaten og jeg 2 opfølgende telefonmøde med fokus på opstarten i det nye job.

Et outplacementforløb er tyspisk 6 – 8 sessioner af 60 minutter.

Hej Lisbeth

1000 tak for din hjælp og sparring igennem mit forløb. Jeg fik nogle rigtig gode redskaber til rådighed i forbindelse med jobsøgningen, cv og ansøgning. Det er altid hårdt arbejde at søge nyt job, men du var med til at give noget motivation og den ekstra hjælp man godt kan mangle i sådan en situation. Det endte med et job ca. 2 mdr. efter vores sparring – som jeg er super glad for! Lisbeth er imødekommende, super sød, og god til at håndterer den job situation man står i. Jeg kan varmt anbefale Lisbeth som Coach!

– Kenny

Outplacement 2021

Kære Lisbeth,

Tusinde tak for alt den støtte og hjælp som jeg har fået fra dig, den har nærmest været uvurderlig. Strukturering af min jobsøgning fra a til z, hjalp mig virkelig godt i gang med søgningsprocessen. 

 Jeg vil specielt fremhæve dig som coach og sparringspartner i denne proces. Det har været en stor fornøjelse at have dette samarbejde med dig, og dine input har været gode og nyttige. Din viden og fornemmelse for IT-branchen betød at jeg hele tiden følte at du var med på hvad jeg talte om, når det blev lidt for fagteknisk. Stor ros og tak til dig for det hele, og for dit rare behagelige væsen, når vi havde vores møder og samtaler undervejs. 

 Tak for nu. Pas godt på dig selv og ha’ en rigtig god sommer.

Tommy

Outplacement 2021

Har du spørgsmål, eller vil du høre nærmere om mine services,
så er du velkommen til at kontakte mig på 51152371 eller via mail kontakt@lisbethsonne.dk

Karriererådgiver, Lederrådgiver og stress coach

Lisbeth Sonne

+45 5115 2371 ·  lisbeth.sonne@outlook.dk  · CVR: 29998647