Sonnemetoden

Al min coaching og vejledning tager udgangspunkt i Sonnemetoden som jeg selv har udviklet og testet gennem min mangeårige erfaring med coaching i forhold til Karriereudvikling, Lederrådgivning og Stressvejledning og trivselsrådgivning i Virksomheder.

Sonnemetoden består af forskelligt indhold
og jeg tilpasser altid metoden til den enkelte eller gruppen.

Coachende og terapeutiske samtaler.

 • Hos mig skal du ikke præstere noget, men sænke skuldrene og blot være til stede. Jeg tager udgangspunkt i din situation og udfordringer. Rummet er dit og vores samtaler fuldt fortrolige.
 • Ring for en uforpligtende samtale 51152371
  Fysisk aktivitet træning 1-8 deltagere. Jeg underviser i Reform Pilates som er træning af muskler, smidighed og balance.
 • Træningen giver øget koncentration, fysisk velvære og fysisk styrke.
 • Meditation 1-10 deltagere. Meditation skaber ro og skærper fokus
 • Sanseoplevelser 1 deltager. Sansning foregår i naturen i skov eller ved sø. Flere undersøgelser viser at oplevelser i naturen er helende, så vi skal have naturoplevelser ind i de daglige gøremål. En daglig gåtur i naturen nedsætter stressniveauet og aktiverer det parasympatiske nervesystem, hvilket giver ro og balance.
 • Kulde og varme terapi 1-10 deltagere – Varmen i saunaen og badning i koldt vand påvirker vores centrale nervesystem og skaber en kropslig oplevelse med både microstress og afslapning, som er sundt for både fysisk og mentalt.
 • Åndedrætsøvelser 1 deltager
 • Opgaver og værktøjer 1 deltager
 • Øreakupunktur som tilvalg 1-10 samtidige deltagere. NADA øreakupunktur opstod i New York i 70’erne og har senere bredt sig til hele verden. Akupunkturen anvendes når der er brug for ro på nervesystemet, dæmpe angst, stress, skaber ro, opløser blokeringer. Desuden har undersøgelser vist at et længerevarende NADA forløb kan fjerne trang til sukker, alkohol og andet misbrug.

Sonnemetoden effekt og resultater:

Bedre søvn
Mindre stress
Langvarig effekt
Fokus på det rigtige
Færre sygemeldinger
Klarhed, struktur og overblik
Styrket selvværd og selvbillede
Ro og vejledning til at træffe vigtige beslutninger

Om Lisbeth Sonne

Jeg har udviklet Sonnemetoden

Det er min erfaring at coaching kan bruges på alle områder, hvor der er en problematik som skal løses og at enhver samtale fører til ny viden om sig selv.

Sparring, coaching og samtaler med refleksion, skaber perspektiver som fører til nye muligheder at anskue problematikken på.

På en respektfuld og omsorgsfuld måde udfordrer jeg mine klienter og de får altid mulighed for refleksion, konkrete værktøjer og opgaver, så de kan arbejde med sig selv mellem vores møder.

Jeg har udviklet metoden fordi mine studier viser at kombinationen af coachende samtaler, fysisk aktivitet giver overskud, klarhed over problematikken, glæde og mere energi.

Vi er forskellige og derfor tager jeg udgangspunkt i det enkelte menneskes livssituation, muligheder og udfordringer.

Kontakt mig uforpligtende kontakt@lisbethsonne.dk

Tillæg for:

Pilates Reformer træning 300,- pr. deltager pr. gang. Varighed 1 time

NADA øreakupunktur 100,- pr. deltager pr. gang. Varighed 1 time.

Sauna gus ved Charlottenlund Fort 500,- pr. deltager pr. gang. Varighed 1,5 time

Min baggrund og erfaring:

Siden 2011 har jeg arbejdet med rådgivning, coaching og samtaler og Sonnemetoden er anvendt på mere end 1000 personer som har været i forløb hos mig. Jeg har 15 års erfaring med coaching indenfor ledelse, karriere, stress og personlig udvikling. 

Jeg er så glad og taknemmelig nu hvor jeg har skabt Sonnemetoden og et brand der hjælper mennesker med problematikker som de har brug for hjælp til.

I 30 år har jeg arbejdet som ansat i store virksomheder med administration, coaching og ledelse. Jeg har erfaring fra it- branchen og den finansielle sektor.

Blev i 2015 og igen i 2018 ramt af alvorlig stress og tog en beslutning om “aldrig, aldrig mere skal livet styre mig, nu skal jeg styre mit liv”.

Jeg er ægte og ærlig og jeg skaber tillid og langtidsholdbare forandringer til bedre trivsel for private og i virksomheder som ønsker at fastholde dygtige medarbejder og som sætter medarbejdertrivsel højt på dagsorden. 

Privat er jeg meget i naturen, dyrker yoga, vinterbadning og outdoor træning. Jeg gift med Morten og vi har 4 store børn tilsammen. Vi rejser alle 6, men nyder også vores sommerhus i weekender og ferier.

 

Forudsætninger

Certificeret NLP Master Coach

Certificeret Stressvejleder

NADA behandler

Enneagram konsulent, herunder Motival Coreprofile og kernekvadranten og arbejde med skyggesider

Certificeret i Garuda Personlighedsværktøj

Erhvervsmæssigt arbejder jeg også med kernekvadranten

Erhvervsakademisk uddannelse i HR og Ledelse

Reformer Pilates og fitness instruktør

Underviser og holder foredrag om stress

Frivillig i Rudersdal Frivilligcenter

Har du spørgsmål, eller vil du høre nærmere om mine services,
så er du velkommen til at kontakte mig på 51152371 eller via mail kontakt@lisbethsonne.dk